Reptielen

Met ruim 100 bewoonde terraria één van de ruimst gesorteerde reptielenspeciaalzaak van Nederland.

In de winkel zijn vele soorten reptielen, amfibieën en geleedpotigen te vinden. Ook is er een ruim assortiment aan terrariums en alle daarbijbehorende inrichting, verlichting, verwarming en bodem bedekking. Altijd verse voedseldieren en supplementen. Ook kunt u bij ons terecht voor vragen over de verzorging van uw reptiel, wij geven u graag uitgebreide informatie over de verzorging, huisvesting en voeding.

Alles staat en valt met goede voorlichting, begeleiding en de nodige nazorg.

Aankoop:
Bij aanschaf is de verkoper verantwoordelijk voor het welzijn van de dieren. Niet alleen in de winkel maar ook bij de verkoop dient de klant uitvoerig ingelicht te worden hoe het desbetreffende dier gehuisvest en verzorgd moeten worden.

Begeleiding:
Na aanschaf is het belangrijk dat de klant altijd kan terugvallen op de winkel waar het dier is aangekocht. Telefonisch, per mail of persoonlijk in de zaak, er zal altijd een oplossing gezocht worden voor de problemen.

Nazorg:
Bij ziekte is er via de winkel altijd een ervaren dierenarts te bereiken met als specialisatie reptielen. Door jarenlange ervaring kunnen wij in een beginstadium meestal zien wat een dier onder de leden heeft en met deze informatie verwijzen wij de klant naar de dierenarts.

Ook voor de vakantie is een oplossing, klanten kunnen de dieren voor een X bedrag bij ons in de opvang brengen. Deze dieren worden 7 dagen per week aan een controleronde onderworpen en bij problemen zal dan ook direct gehandeld worden.

Als u om één of andere reden niet meer voor uw dieren kunt zorgen dan biedt Animal Attraction de mogelijkheid om de dieren (kosteloos) af te staan (mits er op dat moment ruimte is). Deze dieren vangen wij een tijdje op en zullen daarna weer een nieuw baasje krijgen zodat het geen reden zal zijn om de dieren te dumpen.

Je bent van harte welkom bij ons in de winkel

De volgende merken worden er in de winkel verkocht:

logos